Homepage
Schadenet
Schaderegeling
Herstelprocedure
Opdrachtgevers
Historie
Vervangend vervoer
Contact
Routebeschrijving
Schaderegeling
Schadenet Kranenburg Mijdrecht


Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan een betonnen paaltje zijn dat even over het hoofd is gezien, een inschattingsfout bij het in- of uitparkeren, een fietser die even niet oplet, enz. enz. Het is zo gebeurd.

Afhankelijk van hoe u verzekerd bent kunt u de schade claimen bij een verzekeraar of, indien u een leaseauto heeft, de schade melden bij de leasemaatschappij.

Wanneer u in de regio De Ronde Venen woont is de kans groot dat u naar ons verwezen wordt om de schade aan de auto te laten herstellen. U kunt er dan op rekenen dat wij er zorg voor dragen dat uw schade zo snel mogelijk en naar fabrieksnormen hersteld wordt.

Door de FOCWA zijn wij benoemd tot erkend FOCWA-Eurogarant bedrijf.

Uiteraard verzorgen wij voor u passend vervangend vervoer zodat u gedurende het herstel van de schade niet zonder auto zit.

Tevens kunnen wij u helpen met het invullen van de benodigde schadeformulieren. Wij kunnen direct contact opnemen met u verzekeraar om met hun te bepalen of er wel of niet een expertise moet plaatsvinden en of wij wellicht direct met het herstellen kunnen aanvangen.

Maar ook wanneer u de schade geheel voor eigen rekening moet nemen kunt u bij ons terecht, wij helpen u graag en denken met u mee om het herstel voor u zo voordelig mogelijk uit te kunnen voeren.


Schadenet